Lux villa sa bazenom u blizini Porto montenegro

Favorite
Your search results
Nova ponuda

Overview

  • Updated On:
  • март 9, 2024

Opis

Ukupna površina vile 1,400m2

Stambena površina: 791m2m2

Površina zemljišta: 4,200m2

Garaže: 42m2

Podrum sa galerijom: 316m2

Zatvoreni bazen

Otvoreni bazen: 99m2

Lift

Spavaćih soba: 5 + 2

Kupatila: 7

Etaža: 5

Direktno rastojanje do mora: 500m

Rastojanje do centra Tivta i kompleksa Porto Montenegro: 1,5km

Tivat, Donja Lastva, nova vila ukupne površine oko 1,400m2 i stambene površine 791m2, na zemljištu površine oko 4,200m2.

Vila je građena u 4 osnovna nivoa, međusobno povezana liftom:

Podrum – ukupna površina podrumskog prostora, uključujući i podrumsku galeriju, iznosi oko 315m2. Ovaj prostor je namijenjen za teretanu, saunu, hamam, hladni bazen, salon za masažu, tehničku sobu, garderober, dva toaleta, kupatilo, sobu za razonodu i sobu za kino projekcije. Podrum je sa ostalim etažama direktno povezan liftom.

Prizemlje – ukupne površine oko 400m2, sastoji se garaže, sobe za nadzorne uređaje i sistem obezbjeđenja, glavne tehničke prostorije, ulaznog hodnika, od velike dnevne sobe sa sobom za razonodu, kuhinje s trpezarijom, spremišta, vešeraja, toaleta i pomoćne spavaće sobe sa svojim kupatilom. Na ovom nivou su i unutrašnje dvorište, stepenište i lift.

Prvi sprat – u 255m2 stambenog prostora smješteni su centralni kamin i 4 en suite spavaće sobe sa spektakularnim pogledom na cijeli Tivat, kompleks Porto Montenegro i na more. Glavna spavaća soba sadrži i Jacuzzi bazen.

Drugi sprat – prostor koji se sastoji od jednog en suite apartmana. Etaža je ukupne površine oko 137m2, a stambena površina iznosi 62m2.  Sprat se sastoji od hodnika, jedne velike spavaće sobe sa, garderoberom, velikog kupatila i velike terase.

Pokrivena krovna terasa – predstavlja prostor sa otvorenim pogledom na ambijent sela Donja Lastva, na more i na cijeli grad Tivat

Osnovni arhitektonski koncept vile predstavlja potpuna ambijentalna integracija objekta u kontekst prirodnog okruženja. Istovremeno, elementi dizajna posvećeni su tradicionalnim i autentičnim arhitektonskim stilovima podneblja kroz period od posljednjih sedam vjekova. Dizajn pejzaža prati identičan koncept, sofisticiranu simbiozu starog i novog, integraciju tradicije i modernizma u obliku stila arhitekture i materijala.

Na zemljištu je posađeno  raznovrsno dekorativno i aromatično bilje  i stabla voća, a veći dio zemljišta je pokriven maslinama, pri čemu je jedno od stabala staro između 800 i 1000 godina.

City:
State/County:
Country: Montenegro
Open In Google Maps
Property Id : 32416
Eksterijer
Dvorište
Interijer
Mašina za pranje veša
Opremljena kuhinja
Teretana

Similar Listings

18
Prodaja
Nova ponuda

Prodajem garsonjeru u Budvi na odličnoj loka...

$ 115,000
Prodajem garsonjeru u Budvi na odličnoj lokaciji za 115.000!
Prodajem garsonjeru u Budvi na odličnoj lokaciji za 115.000!
18
Prodaja
Nova ponuda

Prodajem jednosoban stan u centru Budve. 

$ 115,000
Prodajem jednosoban stan u centru Budve.  Stan se nalazi na drugom spratu novoizgrađe ...
Prodajem jednosoban stan u centru Budve.  Stan se nalazi na drugom spratu novoizgrađene zgrade na odličnoj lok ...

Compare Listings